1. Chris Foster
  2. The Water Cooler...
  3. Sunday, 19 May 2019
  4.  Subscribe via email
Guys

I have a garmin 520 which froze during a recent ride. I switched off and back on thinking it would solve it. Unfortunately it didnt. When i switch it all i get is a message saying loading profiles. it is trying to load everything and start but unfortunately it doesn't. I looked online for troubleshooting and find some advice to reset factory settings by holding down the on/off button at the sam time as the lap counter button. That didnt work either. Someone else also suggested trying to connect it up to Garmin Express or the Garmin web updater and that failed as well because the device was not detected!!

Any ideas on what else i can do?

regards

Chris
Comment
There are no comments made yet.
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I can’t offer much more than you have done other than to give Garmin a ring. They will probably suggest you send it to them and they will send you a replacement refurbished one. When I did it it cost about £70.
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. The Water Cooler...
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Get a Wahoo Elemnt or Elemnt Bolt
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. The Water Cooler...
  3. # 2
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!

Who's Online

We have 200 guests and no members online